documentatiebank

Documentatiebank vereniging de oude fiets

Vereniging de oude fiets

Voor Vereniging de oude fiets hebben wij een website ontworpen en ontwikkeld. Het is een platform voor en door liefhebbers van oude fietsen. Folders, kranten, boeken, tijdschriftartikelen, enzovoorts zijn te vinden in de documentatiebank van de website. Leden hebben onbeperkt toegang tot deze informatie. Niet-leden kunnen wel de voorkant van de publicatie bekijken, maar hebben geen toegang tot de inhoud.

De documentatiebank

In de documentatiebank is links in het scherm een filter te zien. De leden van Vereniging de Oude fiets hebben zelf de titels en categorieën uitgedacht. Verder kunnen de resultaten gefilterd worden en er is een zoekbalk aanwezig voor specifieke zoekopdrachten. Ondanks de vele documenten heeft de website een snelle laadtijd. Daardoor hoef je niet te wachten tot een document verschijnt of geladen is. Ook op de tablet en mobiele telefoon werkt deze website snel en is het makkelijk in gebruik.

Wanneer je op een documentatie klikt, kom je op de detailpagina terecht. Hierop staan de specifieke gegevens van het betreffende document en een uitleg staat dat alleen leden toegang hebben tot de documentatie. Daar hebben we gelijk een mooie call-to-action neergezet om lid te worden voor niet-leden.

Je eigen documentatiebank

Wil je jouw kennis en documenten ook delen met je collega’s of leden? Wij hebben een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke documentatiebank ontworpen en ontwikkeld die we naar jouw eigen wensen en behoeften kunnen inrichten. Bovendien hoeft er niet veel tijd in de implementatie zitten. De documenten kunnen handmatig ingevuld worden door de leden en vrijwilligers, maar we bieden ook maatwerkoplossingen aan waardoor het een stuk sneller gaat. Ideaal voor verenigingen en organisaties die een gezamenlijke passie delen.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit blogbericht via