Fresh Forward

Samen een inspirerende droom en vernieuwende koers creëren: freshforward.com

Bij Fresh Forward werken ze met de kennis, energie en spirit van de teamleden. Ze hebben geen projectleiders, adviseurs of assistenten, maar mensen die zichzelf zijn en al hun talent, enthousiasme, kennis en ervaring inzetten bij wat ze doen. Ze kiezen zelf hun functienamen waarmee meteen duidelijk wordt wat je van iedereen kunt verwachten. Dit maakte ons extra enthousiast om aan de slag gaan met de nieuwe website van Fresh Forward. De belangrijkste opdracht die we meekregen was het vertalen van de missie naar de website.

Wij ontdekten in de jaren negentig al dat creativiteit en verbeeldingskracht de sleutels zijn om tot impactvolle vernieuwing te komen… weg van de vergadertafels en spreadsheets dus! Werken vanuit een gezamenlijke droom, een doorleefd verlangen, dat is de filosofie die we bij Fresh Forward hebben: Business by Desire. 

We zijn er in geslaagd om deze droom, de creativiteit en de verbeeldingskracht in het design te vangen. We hebben tijdens de brown paper sessie van het interactieontwerp gefocust op de gebruiksvriendelijkheid die met dit creatieve design overeind moest blijven. Ook hebben we voor de cases gekozen voor bewegend beeld. We hebben OOVC uit Utrecht gevraagd deze video’s te maken. Michiel Gerbranda van Oogt heeft het design op zich genomen en wij hebben de website met een team freelancers ontwikkelt. Een zeer geslaagd project met een heel leuk bedrijf!

Deel dit blogbericht via