Uitzicht op het beste balkon op de nieuwe website van de Balkonfabriek

Grafisch ontwerp website Balkonfabriek

Een gespecialiseerde co-maker op het gebied van balkonbouw: zo stelt de Balkonfabriek zich graag voor. De Balkonfabriek focust op renovatie en transformatie, en biedt daarmee een duurzame oplossing voor de grote woningvraag. Label Vier realiseerde voor deze nieuwe partij in de markt een nieuwe website.

Ontwerpstudio Beeldblinkers ontwikkelde voor de Balkonfabriek een huisstijl en ontwierp een aantal communicatie-uitingen. Bij de vraag voor een nieuwe website schakelden zij Label Vier in.

Brown Paper Sessie

De Balkonfabriek is ontstaan uit een samenwerking van drie gerenommeerde marktpartijen. Hi-Con, Schöck en Renovum. In een Brown Paper Sessie hebben we met alle belanghebbenden gebrainstormd over de doelgroepen, doelen en specifieke wensen voor de nieuwe website. Daarmee verzamelden we genoeg input voor een eerste schets van de website in een aantal wireframes.

 

“De samenwerking met Label Vier is als erg prettig ervaren. Jullie professionele aanpak met specialisten op het gebied van design, functionaliteit en tekst is aan iedereen aan te raden!”
Peter Niemer – Ondernemer Balkonfabriek

 

Nieuw design en content

Hoe de Balkonfabriek oude portiekflats met een hagelnieuw balkon weer een frisse gevel geeft, of de leefruimte van een appartement vergroot met een ruim nieuw balkon: dat moet je gewoon zien. Een fotograaf uit ons netwerk heeft daarom bij een tweetal projecten professionele foto’s gemaakt. Vanaf de grond, én vanuit de lucht met zijn drone. De 360-graden-fotografie, geïntegreerd in de website, geeft bezoekers een goed beeld van de mogelijkheden van de Balkonfabriek. Ook de oud/nieuw-fotoslider draagt daar aan bij. De prachtige beelden zijn omlijst met teksten van een van onze tekstschrijvers, die met korte en bondige teksten inspeelde op de behoeften in deze branche. Wilfred van Beeldblinkers zorgde voor een strak en modern design van de website op basis van onze wireframes.

Mobiel menu Balkonfabriek

Nieuwe website met duimvriendelijk menu

Met het groeien van de schermgroottes van mobiele telefoons veranderen ook de eisen van een mobiele website. Daarom vind je op de mobiele website van de Balkonfabriek het menu onderin beeld, en daarmee altijd binnen het bereik van je duim. Meer weten over duimvriendelijke navigatie? Lees ons artikel hierover.

En natuurlijk is ook Balkonfabriek.nl gebouwd in WordPress. Met een hoge performance, maximale flexibiliteit en optimaal voorbereid op een goede online vindbaarheid.

 

Deel dit blogbericht via