Waarom heb je een contentstrategie nodig?

Een sterke contentstrategie is het fundament van je website. Je doelgroep komt naar je website omdat ze een behoefte hebben, iets wat jij ze kunt bieden. Maar wat écht het verschil maakt, is of je site logisch in elkaar zit qua content. Een goede structuur en relevante informatie kunnen het verschil maken tussen een voorbijganger en een enthousiaste klant.

Tijdens onze creatieve sessie gaan we samen met jou aan de slag. We richten ons op de strategie, tone-of-voice en een sterke contentstructuur. Waarom? Omdat we willen dat jouw website niet alleen bezoekers trekt, maar hen ook overtuigt om met jou in zee te gaan. Hierbij staat een doordachte contentstrategie centraal.

 

Hoe pakken we de contentstrategie aan?

 • Tijdens de Brown Paper Sessie denken we samen na over de strategie, tone-of-voice en leggen we de basis voor SEO.
 • We starten met een grondig zoekwoordenonderzoek. Zo zorgen we ervoor dat jouw content perfect aansluit bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep.
 • Op basis van dit onderzoek stellen we een op maat gemaakte contentstructuur op. Zo is jouw content niet alleen gemakkelijk te vinden, maar ook overtuigend.

 

We zorgen ervoor dat wat jij wilt vertellen, perfect past bij wat jouw doelgroep graag hoort. De waarden van je bedrijf zijn hierbij essentieel, net als de wensen van de doelgroep. Want we willen dat je vertelt wat je wil vertellen én dat je doelgroep leest waar zij graag over willen lezen.

Laten we samen aan de slag gaan! We streven ernaar om jouw boodschap krachtig en effectief over te brengen, zodat jouw potentiële klanten niet alleen geïnteresseerd raken, maar ook jouw boodschap oppikken en actie ondernemen. Samen zorgen we ervoor dat jouw website een krachtig middel wordt om jouw doelen te bereiken.

 

Hier gaan we mee aan de slag tijdens de sessie:

 • We verdiepen ons in de strategie;
 • We stemmen de perfecte tone-of-voice af;
 • We leggen de basis voor SEO-optimalisatie.

 

En wat krijg je daarvoor terug?

 • Een uitgebreide samenvatting van de Brown Paper Sessie;
 • Een op maat gemaakte contentstructuur voor jouw website;
 • Toegang tot onze SEO whitepaper, zodat je helemaal up-to-date bent;
 • Een op maat gemaakte instructievideo om je snel op weg te helpen met jouw website;
 • 7 handige tips voor het schrijven van gebruiksvriendelijke teksten, zodat jouw boodschap voor iedereen toegankelijk is.

 

Toe aan een duidelijke contentstrategie? Plan ‘m hier in.

Content first design

Ons artikel over contentstrategie voor jou

Content first design: nieuwe website? Denk eerst je content uit

Stel: je wil lasagne maken en zoekt online een recept op. Je klikt op de link en worstelt je langs 2 pop-ups, 3 reclames, veel onnodige afbeeldingen en tekst heen vóórdat je ergens onderaan de pagina het recept verstopt ziet. Irritant. Dus je zoekt een ander recept of gebruikt Just the Recipe. Tja, daar gaat […]

lees verder