Met deze diensten helpen we je

Aan de hand van onze vier stappen helpen we om je unieke verhaal online over te brengen. Onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. We delen graag onze kennis en expertise met je tijdens het project. Kan je een deel van de Label Vier-formule zelf uitvoeren? Geen probleem, wij houden van samenwerken. 

 1. Onderzoeken.
  We zoeken uit wat jouw doelgroep op de nieuwe website wil zien.
 2. Ontwerpen.
  Zowel het zwart-witte technisch ontwerp als het mooie visuele plaatje.
 3. Ontwikkelen.
  We schrijven de beste codetaal voor een toekomstbestendige website.
 4. Optimaliseren.
  We geven om je website, ook als ‘ie af is. Je kan altijd bij ons terecht bij storingen, errors en vragen.

PS. We maken ook apps en webshops.

Klantreis

Onderzoeken

Welkom, we gaan beginnen. Allereerst bepalen we de strategie. Wie is je doelgroep en wat willen zij? Hoe gebruiksvriendelijker jouw website of app, hoe meer blije klanten en dus conversie. We brengen de doelgroep in kaart aan de hand van:

Ontwerpen

Oké, we weten wat je doelgroep wil. Kom maar door met die mooie visueel ontwerpen, toch? Hmm… nog even geduld. Want wist je dat de gebruiksvriendelijkheid ook ontworpen moet worden? Dit noemen we user experience (UX) design. Daardoor vinden jouw klanten je website logisch en makkelijk te gebruiken. Als dat klaar is, gaan we aan de slag met een sterke visuele uitstraling door middel van typografie, vormen, afbeeldingen en kleuren.

 • Klikbaar prototype van je website of app
 • Gebruiksvriendelijke website dankzij UX design
 • Duidelijke teksten dankzij UX writing
 • Sterke visuele uitstraling dankzij UI design
Stage development Amersfoort

Ontwikkelen

Yes, je hebt een mooie én logische website! Dan is het tijd dat onze ontwikkelaars hun handen uit de mouwen steken. Ze bouwen een toekomstbestendige website voor je, meestal maatwerk WordPress ontwikkeling. En ook die moet gebruiksvriendelijk zijn voor jou als beheerder. Wat we voor je kunnen ontwikkelen?

Optimaliseren

Hoera! Je hebt een nieuwe website of app. Maar we hoeven nog geen afscheid te nemen. Want heb je een vraag, is er een storing of probleem? Dan lossen wij dat voor je op.

 • Hosting – daardoor blijft je website online
 • Support – voor al je vragen
 • Gratis kennis via de nieuwsbrief