Onze diensten

Wij hebben onze eigen methode ontwikkeld waarmee we in vier stappen aan de slag gaan met een nieuwe website of app. Allereerst brengen we de klantreis (of klantreizen) van de verschillende gebruikers in kaart. Eventueel met behulp van gebruikersonderzoek en het ontwikkelen van persona’s. We hebben een aantal Brown Paper Sessies ontwikkeld om het interactieontwerp snel en goed te visualiseren. Als duidelijk is wat we gaan ontwikkelen, kleuren we dit in door middel van een goed en mooi design. Tot slot ontwikkelen we een toekomstbestendige website of app die past in het huidige tijdsbeeld.

Strategie en positionering

Om je product of dienst goed aan te sluiten op de gebruiker moet je weten wie je gebruiker is. Zodra je dat weet, kijk je of de door jou ontwikkelde strategie bijdraagt aan de gebruikerservaring. Een betere ervaring resulteert op zijn beurt in meer gebruik.

 

Interactie en ontwerp

Ons belangrijkste doel is om onszelf in jouw klant te verplaatsen. Met behulp van door ons zelf ontwikkelde methodes zijn we in staat om razendsnel van concept naar uitvoering te gaan. Naast onze eigen methodes maken we natuurlijk gebruik van bestaande technieken en modellen.

 

Ontwikkeling

Voor websites kiezen wij op dit moment voor het content management systeem (CMS) WordPress. Dit is het grootste open source platform gericht op gebruiksgemak en maakt gebruik van de huidige webstandaarden. Voor apps werken we met het Angular Framework. Met een grote en brede klantenkring en een zeer sterk waardenetwerk van developers zijn wij inmiddels wel wat gewend. Daag jij ons uit?