Klikbaar prototype

Wij werken voor vrijwel elk project een klikbaar prototype uit om te ontdekken of ons interactieontwerp ook daadwerkelijk werkt. We kunnen dit niet alleen aan jou, maar ook aan je klanten voorleggen. Daar gebruiken we meerdere tools voor.

Een klikbaar prototype is de eerste versie van een website of app. Je kan dan door de wireframes van de website of app klikken. Het biedt houvast voor de designers en ontwikkelaars en natuurlijk ook voor jou als opdrachtgever. Wanneer je een concept hebt bedacht, is een prototype een goede manier om te toetsen of het concept ook klopt. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen in het project of de organisatie het concept snapt.

Brown Paper Sessie voor prototype

Waarom is het belangrijk een prototype van je app of website te maken?

Bij Label Vier wordt op dit moment hard gewerkt aan een app voor Wageningen University & Research. Ook in dit project hebben we gekozen om vóór de ontwikkeling een gedetailleerd klikbaar prototype te maken. Waarom? Een klikbaar prototype is de ‘blauwdruk’ van je website of app. Een platte weergave waarin je basale dingen zoals de [&hellip...

lees verder

De tools waar wij graag mee werken