Lees alles over Netwerkorganisatie

Gemeenschappelijk kenmerk is het zoeken naar een goede balans tussen zelfstandigheid en gemeenschappelijk belang. Een balans die op veel manieren tot uiting komt: vrijheid vs gebondenheid, ondernemerschap vs gezamenlijke kracht, autonomie en interdependentie, sturing en zelforganisatie.

Onze netwerkorganisatie is een samenwerkingsverband tussen ons en een grote groep door ons gekozen zelfstandige professionals en kleine ondernemingen. Je kunt het omschrijven als semi-stabiele relaties tussen autonome organisaties. Door gebruik te maken van elkaars competenties en specifieke positie ontstaat er een meerwaarde voor onze klanten.

Een netwerkorganisatie is wendbaar

Ons streven naar een wendbare en resultaatgerichte organisatie heeft er voor gezorgd dat wij bewust kiezen om Label Vier als netwerkorganisatie op te zetten. Daarnaast kunnen we ook veel meer sturen op verantwoordelijkheid en voor elke nieuwe opdracht het beste team samen stellen. 

Daarnaast geloven wij dat organisaties steeds vaker clusters van eenheden worden met elk hun eigen verantwoordelijkheid. Je zou het kunnen omschrijven als een team van teams. En dat is precies hoe Label Vier werkt. 

De vijf lagen van UX design van Jesse James Garrett

Met de 5 lagen van UX design, ontwikkelt door Jesse James Garrett, ontwerp je in 5 stappen (van strategie naar vormgeving) hoe de gebruiker jouw product zal gaan gebruiken. Dit biedt structuur aan het ontwikkelteam, helpt je in het beperken van (onverwachte) kosten en zorgt dat jouw doel met de website en de wensen van

lees verder 4 minuten

Het Hollywoodmodel en waarom wij er mee werken

Wij selecteren voor elke project de juiste talenten om zo het beste resultaat te bereiken. Wij geloven dat we op deze manier het verschil kunnen maken. De inspiratie voor deze werkwijze komt van het zogenoemde ‘Hollywoodmodel’. Deze manier van het opzetten van projecten levert gelegenheidsformaties op die hun talenten én datgene wat ze het liefst

lees verder 3 minuten