Waardenetwerk

Onze grootste kracht is ons waardenetwerk. Wij focussen ons bewust op het werken in gelegenheidsteams. De groep zelfstandige professionals die een grote hoeveelheid kennis bij zich dragen groeit namelijk hard. Organisaties werken graag met ze samen maar hebben moeite om hier de juiste vorm in te vinden. Label Vier slaat de brug tussen beide groepen en verbindt en versmelt ze tot één gelegenheidsteam voor een project. Ons netwerk bestaat uit UX’ers, developers, designers, communicatiespecialisten, tekstschrijvers, fotografen, videograven, animatiespecialisten, digitale strategen en SEO-specialisten. 

Wij geloven in open en platte samenwerkingsconstructies: lerende netwerken die in balans zijn met hun omgeving en waar mogelijk duurzaam opereren. We proberen continu vooruit te kijken om ook in de toekomst mooie projecten te blijven doen.

 

Label Vier heeft zich echt ingeleefd in onze klant en een oprechte passie ontwikkeld voor onze business. Dan kom je pas echt tot een aansprekend eindproduct. Dat is precies wat Label Vier ons gegeven heeft!
Hans Leenstra – KNMV

 

Gebruikersgericht

Wij vernieuwen door gebruikers echt centraal te zetten. Ons belangrijkste doel is om onszelf in jouw klant te verplaatsen. Met behulp van door ons zelf ontwikkelde methodes zijn we in staat om razendsnel van concept naar uitvoering te gaan. Naast onze eigen methodes maken we natuurlijk gebruik van bestaande technieken en modellen. We maken websites en apps. Maar bewandelen wanneer nodig andere wegen. Als het maar om online vernieuwing draait.

 

Neem contact met ons op

Zo helpen we je (onze methode):

Aan de hand van onze vier stappen helpen we om je unieke verhaal online over te brengen: onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. We delen graag onze kennis en expertise met je tijdens het project. Kan je een deel van de Label Vier-formule zelf uitvoeren? Geen probleem, wij houden van samenwerken. 

 1. Onderzoeken.
  We zoeken uit wat jouw doelgroep op de nieuwe website wil zien.
 2. Ontwerpen.
  Zowel het zwart-witte technisch ontwerp als het mooie visuele plaatje.
 3. Ontwikkelen.
  We schrijven de beste codetaal voor een toekomstbestendige website.
 4. Onderhouden.
  We geven om je website, ook als ‘ie af is. Je kan altijd bij ons terecht bij storingen, errors en vragen.

PS. We maken ook apps en webshops.

Heb je een mooie uitdaging voor ons? Neem dan contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.