Hoe maak jij onze klanten blij?
Bij Label Vier ontwikkelen we hoogwaardige WordPress en Laravel websites en apps. Dit doen we voor meer dan 90 klanten en dit aantal blijft groeien. Als developer ben jij verantwoordelijk voor stap 4 van onze werkwijze: met strakke code snelle en hoogwaardige sites bouwen.

De Label Vier-werkwijze
Elk project krijgt de zorg en aandacht die het verdient. We streven naar kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom werken we voor WordPress met een eigen starter kitlabelvier pluginnpm packageWordPress Renovate Bot, etc. Daarnaast krijg je genoeg tijd om iets moois te bouwen.

Wat je doet als PHP Frontend Developer
Als PHP-developer werk je binnen een team van developers. Een aantal in dienst bij Label Vier en een aantal senior zzp’ers. Per project wordt gekeken naar de beste samenstelling. Zo sta jij altijd in je kracht. We werken gestructureerd met Basecamp, Git (icm Gitflow) en Bitbucket Pipelines.
Maar alles kan beter. Daarom krijg jij de vrijheid om onze stack te verbeteren en uit te breiden! Heb jij een goed idee voor een CLI-tool, toepassing of tweak? Graag!

Wat kan je van ons verwachten?
Label Vier is een jong en flexibel bedrijf waar je samenwerkt met een enthousiast team van UX’ers, designers en developers. We werken wisselend thuis en op kantoor. Dat mag jij uiteraard ook doen.
Wij geloven dat er naast werk ook andere belangrijke zaken zijn. Daarom werken wij maximaal 32 uur per week. Maar minder is ook mogelijk. Wil je eens een dag later starten of eerder stoppen? Geen probleem.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring en vaardigheden) – €2400 tot €3750 plus 8% vakantietoeslag (referentie 40 uur);
 • Contract tussen de 16 en 32 uur;
 • Als je nog geen macbook hebt krijg je er een van ons in bruikleen;
 • Lekkere koffie van 80 days;
 • Kantoor met parkeerplaats en op 5 minuten lopen van station Schothorst;
 • Online cursussen om je vaardigheden te verbeteren;
 • Flexibele invulling van je werkweek.


Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal hbo-denkniveau (diploma niet vereist);
 • Je houdt van zelfstandig werken;
 • Je staat open om nieuwe dingen te leren;
 • Je kan je aanpassen naar de tools en filosofie van de frameworks waar je in werkt.

Hoe nu verder?
1) Je solliciteert
Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

2) We prikken een datum
We bellen je om een afspraak te maken, en we hebben ook alvast wat vragen zodat je je kan voorbereiden op onze kennismaking.

3) De kennismaking
Op ons kantoor in Amersfoort hebben we een gesprek om kennis te maken. We kijken naar jouw werkervaring en competenties en vertellen over onze werkwijze en bedrijfscultuur.

4) Het tweede gesprek
Na de kennismaking laten we weten of we je willen uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek zullen we ook wat meer de diepte in duiken qua techniek en zullen we je ook vragen om wat code voorbeelden.

5) Welkom bij Label Vier!
Zien wij het allebei zitten om samen te werken? Welkom bij Label Vier!

Solliciteren

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 98 MB.
  Persoonsgegevens(Vereist)