Home » Snellere website met Performance server

Snellere website met Performance server

Zoals je misschien weet verzorgen wij ook WordPress support, hosting en onderhoud. Inmiddels doen we dat al voor meer dan 75 websites. Een aantal van deze klanten had behoefte aan een snellere omgeving. Hier waren 2 redenen voor. Performancewinst voor ingelogde klanten / webshops en een snellere backend.

Met name de backend van WordPress kan traag aanvoelen omdat hier veel minder mogelijkheden zijn om zaken te versnellen met behulp van bijvoorbeeld goede caching (content statisch opslaan). De enige oplossing hiervoor is de website op een snellere server zetten. We hebben daarvoor een nieuwe Performance VPS (Virtual Private Server) aangeschaft.

Ditzelfde geldt voor unieke content per bezoeker op je website. Op het moment dat klanten bijvoorbeeld een artikel in hun winkelwagentje stoppen dan kan onze server niet meer caching content aanbieden, maar wordt de website code direct aangesproken. Door de nieuwe VPS wordt bijvoorbeeld het checkout proces van webshops veel sneller. Goed voor de conversie!

Wil jij hier ook gebruik van maken?* Laat het ons snel weten! Er zijn nog drie plekken vrij op deze server.

* De Performance VPS kost 195 in plaats van 45 euro per maand. Je krijgt daarvoor naast een veel snellere server ook veel extra’s zoals 10 extra gratis support uren per jaar en gratis afbeeldingscompressie.